Robert Andrei Nagy

Chitară, Chitară bass, Pian, Teorie muzicală

Buna, sunt Robert, profesor de chitară/chitară bass, pian și teorie muzicală. În prezent sunt doctorand al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”.
Am o experiență de 13 ani ca muzician și de 7 ani ca profesor. În acești ani am susținut numeroase concerte atât în țară cât și peste granița ei, în calitate de artist solist dar și ca membru al unor grupuri camerale/orchestrale. Am obținut numeroase premii la concursuri naționale și internaționale din domeniul interpretării muzicale, am participat la cursuri de măiestrie susținute de unii dintre cei mai mari muzicieni ai lumii, din 16 țări diferite, și am predat multor copii dar și adulți, alături de care am descoperit și analizat împreună arta muzicii.

Pentru mine muzica, în special muzica rock și muzica clasică, reprezintă o pasiune adâncă, și îmi doresc să împartasesc și cu tine din pasiunea și experiența mea. Vreau să te ajut să devii un muzician cât mai bun și să te apropii de domeniul muzicii cu iubire. Te aștept cu drag să învățăm împreună!

Chitara 

Chitara 

Mai mult

Chitara bass

Chitara bass

Mai mult

Pian

Teorie muzicala

Teorie muzicala

Mai mult