Despre Rock Academy

Află mai multe despre povestea și misiunea noastră la Rock Academy, unde pasiunea pentru muzică se transformă în artă și comunitate.

Înființarea Rock Academy

Acum aproape zece ani, Constantin Cămărășan înființa la Cluj, Rock Academy, din dorința de a împărtăși experiența unei jumătăți de secol de rock, concerte, turnee și albume.

Proiect educațional alternativ, Rock Academy a fost locul pe unde au trecut și învățat muzică și un instrument muzical peste 500 de copii și adulți.

Tot de aici, au pornit spre scenă, câteva zeci de formații rock de tineri entuziaști. Academia este visul fondatorului legendarului grup Compact, un veteran al scenei românești, Costi Cămărășan. Aici porțile sunt deschise oricui, indiferent de vârstă, pentru a învăța chitara, în toate formele ei, basul, clapele, tobele sau tehnica vocală.

Costi Artist

Interactivitate și deprindere firească

Mediul de studiu este foarte prietenos, axat pe interactivitate și o deprindere firească și treptată a cunoștințelor.

Deasemenea, tot aici, este încurajată activitatea de trupă, în momentul în care evoluția elevilor permite acest gen de interacțiune.

Pe lângă pregătirea practică a instrumentului, în cadrul cursurilor, accentul se pune și pe familiarizarea cu istoria și particularitățile genului muzical studiat, pe lângă orele teoretice, elevii fiind angrenați și în workshopuri cu profesioniști ai genului.

Muzica este și va fi mereu o preocupare și o bucurie a spiritului, iar învățarea ei, un motiv de mulțumire și mândrie pentru fiecare dintre noi. Tocmai de aceea, am redeschis porțile Rock Academy, pentru oricine dorește să își descopere și o altă dimensiune a sufletului!
Costi Cămărășan

Locația Rock Academy

Deschisă într-o nouă locație, Rock Academy oferă astăzi cursanților săi cel mai plăcut mod de a învăța, oferindu-le instrumente și toate accesoriile necesare pentru o bună desfășurare a procesului de învățare. În plus, prin amplasarea sa, pe strada Lutoasă, la numărul 12, nu departe de Piața Cipariu, Academia se află într-o zonă extrem de accesibilă indiferent din ce parte a orașului ai veni.